Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,300 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

2.64 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TROMMESTIKKER

Opskriftnr: 73-0979

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Burglet FB og koldt vand.

Farsen portioneres op i ruller af ca. 100-125 g/stk.

Rullerne vendes herefter i Krydderpanade Mexican Cornflakes og sættes på spyd.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn i ca. 15-20 min. ved 165°C eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat samt mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 76%, cornflakes 9%, vand, krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen, sennep, koriander), salt, vegetabilsk olie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, rasp (hvedemel, gær, salt), ærtefibre, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), havregryn, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffelstivelse, dextrose.

Go to Top