Ingredienser
2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
0,300 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
0,200 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
2.64 kg
Læg varer i kurv
TROMMESTIKKER
Opskriftnr: 73-0979
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Burglet FB og koldt vand.
Farsen portioneres op i ruller af ca. 100-125 g/stk.
Rullerne vendes herefter i Krydderpanade Mexican Cornflakes og sættes på spyd.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn i ca. 15-20 min. ved 165°C eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat samt mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 76%, cornflakes 9%, vand, krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen, sennep, koriander), salt, vegetabilsk olie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, rasp (hvedemel, gær, salt), ærtefibre, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), havregryn, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffelstivelse, dextrose.