Ingredienser

3,200 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,200 kg Snitter u/sv

2,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,100 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,600 kg Gorgonzola, mild

0,600 kg Hasseln?dder

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

13.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HASSELN?DDEP?LSE MED GORGONZOLA

Opskriftnr: 27-0230

Fremstilling
Snitter, okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det lynes t?rt nogle omgange sammen med saltet og halvdelen af isvandet.

Derefter tils?ttes Frankfurterblanding FB nr. 563, gorgonzolaen, Profrisk EU, grisek?det og resten af isvandet.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og k?res til ?nskede finhed.Hasseln?dderne k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen fyldes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige prodkt.
Grisek?d 31%, grisek?dssnitter, oksek?d 21%, vand, GORGONZOLA 5%, HASSELN?DDER 5%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, salt, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top