Ingredienser

4,000 kg Koteletter

0,500 kg Abrikoser, t?rrede

0,400 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,160 kg Koldt vand til opbl?dning

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MAR. KOTELET MED PORRER, HVIDL?G OG ABRIKOS

Opskriftnr: 71-0550

Fremstilling
1 del (40 g) Dekora Porrer Hvidl?g opbl?des i 4 dele (160 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Der sk?res en lomme i koteletterne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

Herefter fyldes koteletterne med den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g og t?rrede abrikoser.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med blandet salat med melon og baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 78%, t?rrede abrikoser 10%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), porrer 3%, hvidl?g.

Go to Top