Ingredienser

3,200 kg Koldt vand

1,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,800 kg Ferskner, i lage, dr?net

0,800 kg Rejer i lage, dr?net

0,400 kg Ferskenlage

0,400 kg Mulligatawny Suppe (Karry)

0,400 kg Rejelage

7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY SUPPE MED FERSKEN OG REJER

Opskriftnr: 95-0037

Fremstilling
Koldt vand, reje- og ferskenlage samt Mulligatawny suppe FB blandes og bringes derefter i kog.

Ferskenerne sk?res i mundret st?rrelse.

De hakkede fl?ede tomater, ferskner i tern og rejer tils?ttes.

Suppen varmes godt igennem.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, tomater, REJER 13%, ferskner 13%, REJELAGE, ferskenlage, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.

Go to Top