Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,290 kg Fl?de 38%

1,000 kg Isvand

0,430 kg Koldt vand til sauce

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,290 kg Dekora?Paprika Sauce FB

0,060 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,060 kg Parmaskinke

5.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK INSP. FARSBR?D MED PAPRIKA SAUCE

Opskriftnr: 96-0085

Fremstilling
Fl?de, koldt vand til sauce (0,430 kg) og Dekora Paprika Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Det hakkede grisek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Dekora Tomat/hvidl?g/oregano tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 680 g) og formes til farsbr?d, pyntes af med parmaskinke og steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Farsbr?d og sauce kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbr?d i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pasta og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Farsbr?d 70 g (grisek?d 41 g, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber, tomat, hvidl?g, oregano), parmaskinke, salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40 g (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt).

Go to Top