Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,400 kg Bacon i skiver

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,120 kg Champignon, dr?net

0,100 kg Hasseln?dder

2.96 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOURNADOS AF HAKKEK?D

Opskriftnr: 77-0160

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes godt med Burglet FB og koldt vand.

Hasseln?dder og champignon hakkes og blandes i farsen.

Farsen portioneres derefter op i b?ffer af ca. 150 g/stk. med b?fformer, rund (I77200).

Tilberedning
Steges p? en varm pande.

Brunes p? baconsiden og steges derefter 5-6 min. p? hver side.

Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med forkogte kartofler ovnstegt med roquefort, sauterede squash og solt?rrede tomater med persille.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 68%, bacon 14%, vand, champignon 4%, hasseln?dder 3%, rasp (hvedemel, g?r, salt), salt, ?rtefibre, krydderier (paprika, sennep, koriander), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), havregryn, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffelstivelse, dextrose.

Go to Top