Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,300 kg Ost, revet

0,080 kg Chorizop?lse i skiver

0,030 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.81 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HUTTELIHUT STEG

Opskriftnr: 73-1160

Fremstilling
Grisefileten sk?res i passende stykker og der laves en lomme ind under hinden.

Revet ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.

Den marinerede ost kommes ind under hinden og chorizo i skiver l?gges p? s? de kan ses n?r stegen lukkes.

Stegen enkelt sn?res og krydres p? toppen med Dekora Grillkrydderi Antisaft og fodbold sticker.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45-50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler, kryddersm?r og dampede majs.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 84%, marinade 8% (vegetabilsk olie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), ost 6%, chorizop?lse, pyntekrydderi (salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein) krydderiekstrakt.

Go to Top