Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,400 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano
0,300 kg Ost, revet
0,080 kg Chorizop?lse i skiver
0,030 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
4.81 kg
Læg varer i kurv
HUTTELIHUT STEG
Opskriftnr: 73-1160
Fremstilling
Grisefileten sk?res i passende stykker og der laves en lomme ind under hinden.
Revet ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.
Den marinerede ost kommes ind under hinden og chorizo i skiver l?gges p? s? de kan ses n?r stegen lukkes.
Stegen enkelt sn?res og krydres p? toppen med Dekora Grillkrydderi Antisaft og fodbold sticker.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45-50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler, kryddersm?r og dampede majs.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 84%, marinade 8% (vegetabilsk olie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), ost 6%, chorizop?lse, pyntekrydderi (salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein) krydderiekstrakt.