Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,600 kg Bacon i skiver

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,140 kg Burglet FB

3.09 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILL KARBONADE MED PAPRIKA SMOKEY

Opskriftnr: 73-0971

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det blandes derefter grundigt med Burglet FB og koldt vand samt Dekora Marilet Paprika Smokey.

Farsen portioneres op i ca.125g/stk.

Presses runde med B?fformer, rund (I77200).

Til sidst vikles bacon omkring hver karbonade.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 5-6 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartofel og mixed salat.

Ingredienser:
Grisek?d 66%, bacon 19%, vand, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top