Ingredienser
2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
0,600 kg Bacon i skiver
0,200 kg Koldt vand
0,150 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,140 kg Burglet FB
3.09 kg
Læg varer i kurv
GRILL KARBONADE MED PAPRIKA SMOKEY
Opskriftnr: 73-0971
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
K?det blandes derefter grundigt med Burglet FB og koldt vand samt Dekora Marilet Paprika Smokey.
Farsen portioneres op i ca.125g/stk.
Presses runde med B?fformer, rund (I77200).
Til sidst vikles bacon omkring hver karbonade.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 5-6 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartofel og mixed salat.
Ingredienser:
Grisek?d 66%, bacon 19%, vand, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.