Ingredienser

3,200 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,200 kg Snitter u/sv

2,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,100 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,600 kg Gorgonzola, mild

0,600 kg Hasseln?dder

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

13.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HASSELN?DDEP?LSE MED GORGONZOLA

Opskriftnr: 020-270193

Fremstilling
Snitter, okse- og grisek?det hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det lynes t?rt nogle omgange sammen med Nitritsalt og ? af isvandet.

Derefter tils?ttes Frankfurterblanding FB nr. 563, gorgonzolaen, grisek?det og resten af isvandet.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og k?res til ?nskede finhed.

Hasseln?dderne og Profrisk EU k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen fyldes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 31%, grisek?dssnitter, oksek?d 21%, vand, GORGONZOLA 5%, HASSELN?DDER 5%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, salt, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E, 262, E 250). I naturtarm. R?get og kogt.

Dessinnr

I33880: Frankfurterblanding FB nr. 563 Dessinnr. 112007

DK40011: Nitritsalt Dessinnr. 112661

I41360: Profrisk EU Dessinnr. 112377

Go to Top