Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

8.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRIKADELLE

Opskriftnr: 73-0040

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Frikadelleblanding FB iblandes.

Vandet tils?ttes og farsen ?ltes grundigt.

Stegning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med sm? persilledryssede kartofler og kryddersm?r, kan ligeledes anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Go to Top