Ingredienser
5,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
2,500 kg Koldt vand
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
8.38 kg
Læg varer i kurv
FRIKADELLE
Opskriftnr: 73-0040
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Frikadelleblanding FB iblandes.
Vandet tils?ttes og farsen ?ltes grundigt.
Stegning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med sm? persilledryssede kartofler og kryddersm?r, kan ligeledes anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.