Ingredienser
8,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
3,500 kg Koldt vand
1,000 kg Slagterens Fars & Medister UMM (G88710)
12.5 kg
Læg varer i kurv
MEDISTER UDEN MEL OG M?LK
Opskriftnr: 26-0137
Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
K?det fyldes i lynhakkeren og mixes/lynes med isvand og Slagterens Fars & Medister UMM til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Kan serveres med stuvet hvidk?l og r?dbeder.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 64%, vand, kartoffelstivelse, salt, l?g, dextrose, surhedregulerendemiddel (E 331), krydderier (peber, muskat). I naturtarm.