Ingredienser

8,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,500 kg Koldt vand

1,000 kg Slagterens Fars & Medister UMM (G88710)

12.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEDISTER UDEN MEL OG M?LK

Opskriftnr: 26-0137

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det fyldes i lynhakkeren og mixes/lynes med isvand og Slagterens Fars & Medister UMM til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Kan ligeledes pandesteges.

Serveringsforslag
Kan serveres med stuvet hvidk?l og r?dbeder.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 64%, vand, kartoffelstivelse, salt, l?g, dextrose, surhedregulerendemiddel (E 331), krydderier (peber, muskat). I naturtarm.

Go to Top