Ingredienser

3,300 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

1,700 kg Hjortek?d (3-6% fedt)

1,700 kg Varm suppe

1,650 kg Griselever, afpudset

1,650 kg Hjortelever

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VILDTPATE

Opskriftnr: 33-0041

Fremstilling
Snitter og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud, og hakkes p? 3 mm skiven.

Det kogte k?d/snitter hakkes p? 5 mm skiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst det hakkede lever.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garnitureog sky f.eks.: Patesky tilsat lidt madkul?r, minimajs, sorte oliven og kaperskirseb?r.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? diverse br?dtyper.

Ingredienser:
Grisefedt, hjortek?d 16%, hjortelever 16%, griselever 16%, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250). Bagt.

Sky
Vand, gelatine, salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top