Ingredienser

3,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)

0,300 kg Dekora Marilet Madras

0,250 kg Porrer, i ringe

0,200 kg Ost, revet

3.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRATINERET KARRYKARTOFLER MED PORRER

Opskriftnr: 91-0148

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Karry Madras og porrer i ringe.

De marinerede kartofler med porrer fyldes i en ovnfast emballage.

Til sidst drysses med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Kartofler 80%, marinade 8% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), porrer 7%, OST 5%.

Go to Top