Ingredienser
3,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)
0,300 kg Dekora Marilet Madras
0,250 kg Porrer, i ringe
0,200 kg Ost, revet
3.75 kg
Læg varer i kurv
GRATINERET KARRYKARTOFLER MED PORRER
Opskriftnr: 91-0148
Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Karry Madras og porrer i ringe.
De marinerede kartofler med porrer fyldes i en ovnfast emballage.
Til sidst drysses med revet ost.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.
Ingredienser:
Kartofler 80%, marinade 8% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), porrer 7%, OST 5%.