Ingredienser

7,600 kg Kalkunkød (8-10% fedt)

2,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

2,400 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

12.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNPØLSE MED BACON

Opskriftnr: 22-0037

Fremstilling
Kalkunsmåkødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.1/3 af det hakkede småkød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Superbinder rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes det resterende kalkunkød, alle krydderierne og derefter det resterende isvand.

Baconternenen iblandes og lynes ned til 3-5 mm.

Farsen køres til en sluttemperatur på 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Kalkunkød 59%, svinebacon 19%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakt, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top