Ingredienser

0,500 kg Dekora®Marilet Jægerpande

0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,250 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772

0,200 kg Broccoli, buketter, Catering Engros 67985

0,050 kg Perlel

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERPANDE MED OKSEKØD

Opskriftnr: 76-0082

Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern, blandes med Jægerpande og de øvrig ingredienser.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderstegte kartogler og bagte tomater.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps), krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt), gulerødder 17%, broccoli 13%, perleløg 3%.

Go to Top