Ingredienser
0,500 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener
0,250 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772
0,200 kg Broccoli, buketter, Catering Engros 67985
0,050 kg Perlel
1.5 kg
Læg varer i kurv
JÃGERPANDE MED OKSEKÃD
Opskriftnr: 76-0082
Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern, blandes med Jægerpande og de øvrig ingredienser.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderstegte kartogler og bagte tomater.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps),
krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup,
fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN,
konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt), gulerødder 17%, broccoli 13%, perleløg 3%.