Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

0,300 kg Koldt vand

0,200 kg Dessertpulver Hindbær (DK98740)

0,100 kg Lagkagebund, Chokolade

1.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HINDBÆRMOUSSEKAGE

Opskriftnr: 106-0042

Fremstilling
Dessertpulver Hindbær blandes med vand og fløde i en røreskål og piskes til passende konsistens er opnået.

En springform fores i kanten med kantfolie.

Lagkagebunden skæres til og lægges i bunden hvorefter moussen kommes ovenpå.

Overfladen glattes og kagen stilles på køl.

Serveringsforslag
Serveres som dessert evt. med friske frugt.

Tip
Kagen kan opbevares på frost og tages ud efter behov.

Ingredienser:
FLØDE, vand, sukker, gelatine (okse), tørrede hindbær, glucosesirup, surhedsregulerende midler (E 330, E 270), farve (E 162), stivelse, aroma, fortykningsmiddel (E 401), LAGKAGEBUND.

Go to Top