Ingredienser

2,000 kg Kartofler med skr?l, sm?, forkogte

0,400 kg Semi dried cherrytomater

0,200 kg Umami Marinade

0,150 kg Parmesanost i flager

2.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UMAMI KARTOFLER

Opskriftnr: 91-0249

Fremstilling
De små kogte kartofler vendes med den afvejede mængde Umami marinade og Semi dried cherrytomater.

Blandingen fordeles i aluforme og pyntes af med parmesanost i flager.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.

Ingredienser:
Kartofler, semi dried cherrytomater, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie), PARMESANOST.

Go to Top