Ingredienser

0,340 kg Rodfrugtblanding (Flensted)

0,300 kg Grisefilet Royal

0,120 kg Porrer, i ringe

0,060 kg Bacon i skiver

0,050 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0.87 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACON SV?BT GRISEK?DSRULLER P? MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 73-1068

Fremstilling
Rodfrugter og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter fyldes blandingen i en ovnfast emballage.

Grisek?dsrullerne l?gges ovenp? de marinerede rodfrugter.

Kan evt. pyntes af med t?rret persille.

Grisefilet royal sk?res i tynde skiver og rulles med en skive bacon om hver.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta.

Ingredienser:
Rodfrugter 40%, grisefilet 35%, porrer 13%, bacon 7%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top