Ingredienser
0,340 kg Rodfrugtblanding (Flensted)
0,300 kg Grisefilet Royal
0,120 kg Porrer, i ringe
0,060 kg Bacon i skiver
0,050 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0.87 kg
Læg varer i kurv
BACON SV?BT GRISEK?DSRULLER P? MAR. RODFRUGTER
Opskriftnr: 73-1068
Fremstilling
Rodfrugter og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Herefter fyldes blandingen i en ovnfast emballage.
Grisek?dsrullerne l?gges ovenp? de marinerede rodfrugter.
Kan evt. pyntes af med t?rret persille.
Grisefilet royal sk?res i tynde skiver og rulles med en skive bacon om hver.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta.
Ingredienser:
Rodfrugter 40%, grisefilet 35%, porrer 13%, bacon 7%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).