Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,400 kg Fl?de 38%

0,030 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MENY`S FISKSUPPE MED BROCCOLI

Opskriftnr: 95-0069

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor Broccoli Suppe bringes i kog. Tis?t fl?de og Dekora Porre Hvidl?g og lad suppen simre yderligere ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Anbefalet fyld:
Tern af torsk, sej eller kuller.Rejer eller kammuslinger.

Tilberedning hos forbruger
Kunden opvarmer suppen til kogepunktet, tager den af varmen, tils?tter fiskefyldet og l?gger l?g p? gryden.Lad suppen tr?kke i ca. 4-5 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 84 g, FL?DE 17 g, modificeret stivelse, palmeolie, salt, maltodextrin, naturlig aroma, sukker, broccoli, palmefedt, krydderier, LAKTOSE, M?LKEPROTEIN, spinat, t?rret porrer, hvidl?g.

Go to Top