Ingredienser

8,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,450 kg Sylteblanding FB

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

13.03 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET SYLTE

Opskriftnr: 34-0037

Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Sylteblanding FB tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d og suppen blandes, og h?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder p? diverse typer br?d.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 61%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), salt, dextrose, LAKTOSE, peber, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top