Ingredienser

5,000 kg Grisefilet

0,500 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,500 kg Lagetilv?kst

6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SENNEPS MARINERET KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET

Opskriftnr: 52-0388

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne, i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Fileterne pakkes ind i stegefilm, hvorefter de sn?res.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad fileten hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da fileten er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter) vand, salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top