Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,400 kg Isvand

1,000 kg Champignon, konserverede

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

11.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAMPIGNONPØLSE

Opskriftnr: 23-0010

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Superbinder rød tilsættes sammen med 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, alle krydderierne og derefter det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14° C.

De skiveskårne champignoner æltes godt sammen med farsen.

Stopning
Farsen stoppes i Dantarm Top, klar, kal. 60/40 (T65022).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 42%, svinekødssnitter 25%, vand, champignon 9%, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fennikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top