Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,150 kg Lagetilv?kst

1.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HAMBURGERRYG - R?GET/KOGT

Opskriftnr: 52-0048

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Stopning
K?det stoppes i Dantarm Cellulose ML, 0121 kal. 80, fladm?l ca. 11,9 cm (T64971).

T?rring
Ved 55?C i ca. 60 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 40 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 97 g, vand 13 g, salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top