Ingredienser

1,000 kg Skinkehofteklump

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Rødvin/Persilleglasering

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPRÆNGT MINI SKINKESTEG - RØDVIN/PERSILLEGLASERET

Opskriftnr: 52-0338

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Rødvin (I98420)

Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.

Lægges derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning vendes oversiden af stegen i den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Stegen bør gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler, salat og bearnaisesauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkehofteklump 85%, vand 11%, salt, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), stabilisator (E 451), dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top