Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,800 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,600 kg Kyllingebryst i tern eller strimler

0,240 kg Fl?de 38%

0,200 kg Guler?dder, fint snittet

0,200 kg Mulligatawny Suppe (Karry)

0,060 kg ?blegranulat

0,040 kg Kokosmel

0,010 kg Karry, Madras (Curry Madras)

4.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

INDISK INSP. KARRYSUPPE MED KYLLING OG ?BLE

Opskriftnr: 95-0036

Fremstilling
Svits kyllingk?det i en gryde med karry madras.

Tils?t alle ?vrige indgredienser og lad suppen simre ca. 20-30 min. til k?det er f?rdigt og guler?dderne er m?re.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med kogte ris elle lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, fl?ede tomater, kyllingebryst 16%, ?ble 6%, FL?DE, guler?dder, kokosmel, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.

Go to Top