Ingredienser
2,000 kg Koldt vand
0,800 kg Tomater, fl?ede, hakkede
0,600 kg Kyllingebryst i tern eller strimler
0,240 kg Fl?de 38%
0,200 kg Guler?dder, fint snittet
0,200 kg Mulligatawny Suppe (Karry)
0,060 kg ?blegranulat
0,040 kg Kokosmel
0,010 kg Karry, Madras (Curry Madras)
4.15 kg
Læg varer i kurv
INDISK INSP. KARRYSUPPE MED KYLLING OG ?BLE
Opskriftnr: 95-0036
Fremstilling
Svits kyllingk?det i en gryde med karry madras.
Tils?t alle ?vrige indgredienser og lad suppen simre ca. 20-30 min. til k?det er f?rdigt og guler?dderne er m?re.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med kogte ris elle lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, fl?ede tomater, kyllingebryst 16%, ?ble 6%, FL?DE, guler?dder, kokosmel, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.