Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,100 kg Fl?de 38%

2.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MENY`S TOMAT-FISKESUPPE

Opskriftnr: 95-0068

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor Tomatsuppe Caprese bringes i kog. Tils?t fl?de og lad suppen simre yderligere ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Anbefalet fyld:
Tern af torsk, sej eller kuller.Fiskeboller eller muslinger.

Tilberedning hos forbruger
Kunden opvarmer suppen til kogepunktet, tager den af varmen, tils?tter fiskefyldet og l?gger l?g p? gryden.Lad suppen tr?kke i ca. 4-5 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 93 g, FL?DE 5 g, palmefedt, modificeret stivelse, tomat, sukker, salt, g?rekstrakt, palmeolie, l?g, glucosesirup, emulgator (E 472e), krydderier, aroma, dextrose, fortykningsmiddel (E 412), surhedsregulerende middel (E 330), stabilisator (E 340i).

Go to Top