MENY`S TOMAT-FISKESUPPE
Opskriftnr: 95-0068
FremstillingKoldt vand og Cuisinor Tomatsuppe Caprese bringes i kog. Tils?t fl?de og lad suppen simre yderligere ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Anbefalet fyld:
Tern af torsk, sej eller kuller.Fiskeboller eller muslinger.
Tilberedning hos forbruger
Kunden opvarmer suppen til kogepunktet, tager den af varmen, tils?tter fiskefyldet og l?gger l?g p? gryden.Lad suppen tr?kke i ca. 4-5 min.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 93 g, FL?DE 5 g, palmefedt, modificeret stivelse, tomat, sukker, salt, g?rekstrakt, palmeolie, l?g, glucosesirup, emulgator (E 472e), krydderier, aroma, dextrose, fortykningsmiddel (E 412), surhedsregulerende middel (E 330), stabilisator (E 340i).