Ingredienser

1,000 kg Hvidk?l, fint snittet

0,350 kg Mandariner i skiver (konserves)

0,250 kg Cremefraiche 18%

0,250 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,050 kg Traneb?r, t?rrede

0,030 kg Citronsaft

1.93 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDK?LSSALAT I SAMBALCREME MED MANDARINER

Opskriftnr: 94-0074

Fremstilling
Cremefraiche, Dekora Sambalsauce Chili Soja Light og citronsaft blandes.

Hvidk?len vendes i dressingen sammen med halvdelen af mandarinerne.

Hvidk?lssalaten pyntes til sidst med t?rrede traneb?r og resten af mandarinerne.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til en god steg eller som fyld i en ribbensandwich.

Ingredienser:
Hvidk?l 52%, mandariner 18%, CREMEFRAICHE 13%, marinade 13% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), t?rrede traneb?r 3%, citronsaft.

Go to Top