Ingredienser
9,000 kg Skinkek?d, sk?rt
1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,300 kg RFB Pebersalami FB
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
10.606 kg
Læg varer i kurv
B?RNE SNACKSALAMI
Opskriftnr: 13-0180
Fremstilling
Skinke- og oksek?det sk?res i mindre stykker og skalfryses.
Det skalfrosne k?d blandes med RFB Pebersalami og BESSASTART? Starterkulturen og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kommes i r?remaskinen hvor den mixes og saltet tils?ttes gradvist.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.
Serveringsforslag
P?lsen nydes kold som snack.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 103 g, oksek?d 11 g, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, chili, ingef?r, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).