Ingredienser

9,000 kg Skinkek?d, sk?rt

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,300 kg RFB Pebersalami FB

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.606 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

B?RNE SNACKSALAMI

Opskriftnr: 13-0180

Fremstilling
Skinke- og oksek?det sk?res i mindre stykker og skalfryses.

Det skalfrosne k?d blandes med RFB Pebersalami og BESSASTART? Starterkulturen og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Kommes i r?remaskinen hvor den mixes og saltet tils?ttes gradvist.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.

Serveringsforslag
P?lsen nydes kold som snack.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 103 g, oksek?d 11 g, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, chili, ingef?r, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top