Ingredienser

1,400 kg Skinkeinderl

0,250 kg Bacon i skiver

0,140 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,130 kg L?g, hakkede

0,060 kg Kapers, sm

1.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISKE SCHNITZLER MED KRYDDERSENNEP OG KAPERS

Opskriftnr: 71-0627

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i snitzler, der bankes ud.

Kapers og hakkede l?g blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Blandingen l?gges ovenp? snitzlerne og de foldes som en pakke.

Til sidst foldes bacon i skiver omkring.

Tilberedning
Steges p? pande eller i ovn til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med brassede kartofler og dampede ?rter.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkesnitzler 71%, bacon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), l?g 6%, kapers 3%.

Go to Top