Ingredienser
1,400 kg Skinkeinderl
0,250 kg Bacon i skiver
0,140 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,130 kg L?g, hakkede
0,060 kg Kapers, sm
1.98 kg
Læg varer i kurv
NORDISKE SCHNITZLER MED KRYDDERSENNEP OG KAPERS
Opskriftnr: 71-0627
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i snitzler, der bankes ud.
Kapers og hakkede l?g blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.
Blandingen l?gges ovenp? snitzlerne og de foldes som en pakke.
Til sidst foldes bacon i skiver omkring.
Tilberedning
Steges p? pande eller i ovn til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med brassede kartofler og dampede ?rter.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkesnitzler 71%, bacon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), l?g 6%, kapers 3%.