Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv

0,400 kg Dekora?Marilet Amerikano

0,320 kg Lagetilv?kst

0,040 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.76 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

AMERIKANO MAR. REVELSBEN - SPR?NGT

Opskriftnr: 52-0408

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fedt siden ridses i tern p? revelsbenene, som derefter l?gges i saltlagen i 12 timer for gennemsaltning.

Lad siderne dryppe af for saltlage.

Herefter marineres stegen med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Amerikano.

Til sidst drysses stegen med den afvejede m?ngde Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler med kold dip og salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebrystfl?sk 84%, marinade 8% (tomatpure, glucosesirup, krydderier (paprika, hvidl?g, persille, SENNEP), salt, rapsolie, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, krydderiekstrakt), vand 6%, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakt.

Go to Top