Ingredienser

8,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,200 kg Dekora?Gyros

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,070 kg Profihvid FC 7

0,040 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,040 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

10.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV OKSEGRILLP?LSE - GYROS KRYDRET

Opskriftnr: 27-0349

Fremstilling
Oksek?det (18-20% fedt) hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Halvdelen af oksek?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det resterende oksek?d, Dekora Gyros, Paprikasnips, r?d og gr?n, 3 mm og det resterende isvand.

Der mixes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 82%, vand, salt, krydderier (persille, oregano, paprika, koriander, l?g, ingef?r, SELLERI, hvidl?g), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, paprikafrugt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top