Ingredienser
0,500 kg Kogt pasta (penne)
0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,100 kg Champignon i skiver
0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,100 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,060 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,030 kg Serranoskinke
1.34 kg
Læg varer i kurv
M?RBRAD MED SERRANO OG HVIDL?G/ROSMARIN MAR. PASTA
Opskriftnr: 73-1054
Fremstilling
Den forkogte kolde pasta blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og Dekora Julieschka.
Peberfrugter i tern og champignon i skiver vendes i den marinerede pasta.
Herefter l?gges blandingen i bunden af en ovnfast emballage.
Til sidst placeres en m?rbrad som er fl?kket op og med skiver af serrano p? toppen.
Tilberedning
Kunden tils?tter 1/4 l fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.
Ingredienser:
Kogt pasta 36%, m?rbrad 34%, champignon 8%, peberfrugter 8%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), t?rrede gr?ntsager 4% (l?g, karotter, tomater, paprika), serrano 2%.