Ingredienser

0,500 kg Kogt pasta (penne)

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg Champignon i skiver

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,100 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,060 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,030 kg Serranoskinke

1.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD MED SERRANO OG HVIDL?G/ROSMARIN MAR. PASTA

Opskriftnr: 73-1054

Fremstilling
Den forkogte kolde pasta blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og Dekora Julieschka.

Peberfrugter i tern og champignon i skiver vendes i den marinerede pasta.

Herefter l?gges blandingen i bunden af en ovnfast emballage.

Til sidst placeres en m?rbrad som er fl?kket op og med skiver af serrano p? toppen.

Tilberedning
Kunden tils?tter 1/4 l fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Kogt pasta 36%, m?rbrad 34%, champignon 8%, peberfrugter 8%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), t?rrede gr?ntsager 4% (l?g, karotter, tomater, paprika), serrano 2%.

Go to Top