Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,200 kg Bacon i skiver

0,400 kg Koldt vand

0,300 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,280 kg Burglet FB

6.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET PAPRIKA FARSBR?D I STEGEFOLIE

Opskriftnr: 73-0983

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det blandes derefter grundigt med Burglet FB og koldt vand samt Dekora Marilet Paprika Smokey.

Farsen deles og formes til br?d, baconen l?gges p? og de pakkes ind i stegefolie.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og fl?dekartofler.

Ingredienser:
Grisek?d 66%, bacon 19%, vand, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top