Ingredienser
4,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
1,200 kg Bacon i skiver
0,400 kg Koldt vand
0,300 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,280 kg Burglet FB
6.18 kg
Læg varer i kurv
R?GET PAPRIKA FARSBR?D I STEGEFOLIE
Opskriftnr: 73-0983
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
K?det blandes derefter grundigt med Burglet FB og koldt vand samt Dekora Marilet Paprika Smokey.
Farsen deles og formes til br?d, baconen l?gges p? og de pakkes ind i stegefolie.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og fl?dekartofler.
Ingredienser:
Grisek?d 66%, bacon 19%, vand, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.