Ingredienser

2,430 kg S?dm?lk

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,400 kg Bacon i skiver

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,300 kg Koldt vand til opbl?dning

0,270 kg Dekora?Vildt Sauce FB

0,100 kg Dekora?Svampe Traneb

6.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLE M/ SVAMPE TRANEB?R OG VILDT SAUCE

Opskriftnr: 99-0014

Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Vildt Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

1 del (0,100 Kg) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 3 dele (0,300 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Den opbl?dte Dekora Svampe Traneb?r tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 140 g), formes til ruller og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Sauce og farsruller kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 9 salgsbakker med 300 g sauce og tre farsruller i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Farsrulle 55% g (grisek?d, oksek?d, vand, bacon, traneb?r, svampe, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 45% (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)).

Go to Top