KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - JAMAICA
Opskriftnr: 52-0431
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
Ligger derefter i spr?jtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da den er stiksaltet.
Serveringsforslag
Kan serveres med marineret kartoffelsalat og mixed gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 91%, vand 8%, salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451, maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 316), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).