Ingredienser

0,450 kg Koteletter

0,400 kg Kogt pasta (penne)

0,170 kg Champignon, hele, konserverede

0,150 kg B?nner, gr?nne, blancherede

0,150 kg Porrer, i ringe, frosne

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,040 kg Chorizop?lse i skiver

1.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET MED CHORIZO P? PASTA OG B?NNER

Opskriftnr: 73-1065

Fremstilling
Pastaen blandes med champignon, b?nner og porrer.

Hvorefter blandingen l?gges i en ovnfast emballage.

Herp? l?gges koteletterne med en skive chorizo p? hver.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold R?d Pestosauce over retten sammen med 1/4 fl?de.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Koteletter 32%, kogt PASTA 27%, champignon 12%, b?nner 10%, porrer 10%, r?d pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), chorizo 2%.

Go to Top