Ingredienser
0,450 kg Koteletter
0,400 kg Kogt pasta (penne)
0,170 kg Champignon, hele, konserverede
0,150 kg B?nner, gr?nne, blancherede
0,150 kg Porrer, i ringe, frosne
0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)
0,040 kg Chorizop?lse i skiver
1.46 kg
Læg varer i kurv
KOTELET MED CHORIZO P? PASTA OG B?NNER
Opskriftnr: 73-1065
Fremstilling
Pastaen blandes med champignon, b?nner og porrer.
Hvorefter blandingen l?gges i en ovnfast emballage.
Herp? l?gges koteletterne med en skive chorizo p? hver.
Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.
Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold R?d Pestosauce over retten sammen med 1/4 fl?de.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.
Ingredienser:
Koteletter 32%, kogt PASTA 27%, champignon 12%, b?nner 10%, porrer 10%, r?d pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), chorizo 2%.