Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Dekora?Kr?uter

11.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - URTE KRYDRET

Opskriftnr: 52-0308

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning krydres sp?ksiden med den afvejede m?ngde Dekora Kr?uter.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kogte asparges kartofler, sauce lavet af stegeskyen og asier.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 88%, vand 8%, krydderier (paprika, karotter, peber, rosmarin, persille, dild, SENNEP), salt, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301, E 330), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top