Ingredienser
0,500 kg Karrypande
0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener
0,250 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772
0,200 kg L?g i b?de
0,050 kg ?rter, fine
1.5 kg
Læg varer i kurv
OKSEKÃDSPANDE MED KARRY OG GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 76-0081
Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern, blandes med Karrypande og de øvrig ingredienser.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris og lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÃLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), friske gulerødder 17%, friske løg 13%, ærter 3%.