Ingredienser

0,500 kg Karrypande

0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,250 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772

0,200 kg L?g i b?de

0,050 kg ?rter, fine

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEKØDSPANDE MED KARRY OG GRØNTSAGER

Opskriftnr: 76-0081

Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern, blandes med Karrypande og de øvrig ingredienser.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), friske gulerødder 17%, friske løg 13%, ærter 3%.

Go to Top