Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,500 kg Ost, revet

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Profrisk EU

10.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OSTEGRILLP?LSE MED TOMAT

Opskriftnr: 27-0247

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563 og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Tomatsnips og ost tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 45?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, grisek?dssnitter 28%, vand, OST 5%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, salt, VALLEPULVER, tomat, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250).

Go to Top