Ingredienser

4,000 kg Torskefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Columbus

0,160 kg Porrer, fintsnittet

0,030 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

4.59 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET KRYDDERURTE MAR. TORSK MED PORRER OG PAPRIKA

Opskriftnr: 89-0159

Fremstilling
Der sk?res en lomme ned i hver torskefilet, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.

De fint snittede porrer fyldes i torskefileterne, som til sidst pyntes af med et drys Paprikasnips, r?d 3 mm.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med dampede b?nner, ovnstegte kartofler og kold dip.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
TORSK 87%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, gurkemeje, sm?raroma), porrer 3%, t?rret paprika.

Go to Top