Ingredienser
4,000 kg Torskefilet
0,400 kg Dekora?Marilet Columbus
0,160 kg Porrer, fintsnittet
0,030 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.
4.59 kg
Læg varer i kurv
CREMET KRYDDERURTE MAR. TORSK MED PORRER OG PAPRIKA
Opskriftnr: 89-0159
Fremstilling
Der sk?res en lomme ned i hver torskefilet, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.
De fint snittede porrer fyldes i torskefileterne, som til sidst pyntes af med et drys Paprikasnips, r?d 3 mm.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med dampede b?nner, ovnstegte kartofler og kold dip.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
TORSK 87%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, gurkemeje, sm?raroma), porrer 3%, t?rret paprika.