Ingredienser

8,000 kg Grundsuppe

2,000 kg Fjerkr?k?d, kogt

1,000 kg Piskefl

1,000 kg Ris, kogte

0,400 kg Hvedemel

0,400 kg Margarine

0,200 kg Tomatpure, koncentreret

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,020 kg Karry, Madras (Curry Madras)

0,020 kg Paprika, S?d (E5220)

0,010 kg Cayennepeber, Pulver (E5105)

13.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRYSUPPE

Opskriftnr: 95-0005

Fremstilling
Margarinen smeltes, og n?r det er ved at bruse af, tils?ttes krydderierne.

Tils?t mel, og dern?st den kogende grundsuppe.

Suppen koges ca. ? time og smages derefter til med salt, tomatpure og piskefl?de.

Ris og fjerkr?k?d fordeles i b?gre og suppen h?ldes over.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres sammen med div. typer madbr?d.

Ingredienser:
Suppe 61% kogt p?: (vand, oksekraftben, guler?dder, porrer, SELLERI, salt), fjerkr?k?d 15%, PISKEFL?DE 8%, ris 8%, HVEDEMEL 3%, margarine 3%, tomatpure, krydderier (karry, paprika, cayennepeber).

Go to Top