Ingredienser
8,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,300 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
12.86 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSYLTE OPTIMAL
Opskriftnr: 34-0051
Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB tils?ttes under kraftig omr?ring.
Det kogte k?d, Profrisk Optimal, flydende og suppen blandes, og h?ldes i forme.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder p? diverse typer br?d.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 62%, suppe (afkog fra k?det), surhedsregulerendemidler (E 325, E 262), gelatine (grise), salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).