Ingredienser

1,000 kg Oksetykstegsfilet

0,150 kg Semi dried cherrytomater

0,120 kg Serranoskinke

0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,060 kg Parmesanost i flager

1.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK R?DVINS MARINERET OKSESTEAK MED SERRANOSKINKE

Opskriftnr: 75-0582

Fremstilling
Tykstegen sk?res i steaks p? ca. 150 g og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og kommes i ovnfast emballage.

De semi dried cherrytomater og parmesanost i flager fordeles ovenp? steaksene.

Til sidst omvikles hver steak med serranoskinke.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnkartofler og tzatziki.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetyksteg 70%, semi dried cherrytomater 10%, serrano skinke 8%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT, tang, krydderiekstrakt), PARMESANOST 4%.

Go to Top