Ingredienser
1,000 kg Oksetykstegsfilet
0,150 kg Semi dried cherrytomater
0,120 kg Serranoskinke
0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ
0,060 kg Parmesanost i flager
1.43 kg
Læg varer i kurv
BRASILIANSK R?DVINS MARINERET OKSESTEAK MED SERRANOSKINKE
Opskriftnr: 75-0582
Fremstilling
Tykstegen sk?res i steaks p? ca. 150 g og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og kommes i ovnfast emballage.
De semi dried cherrytomater og parmesanost i flager fordeles ovenp? steaksene.
Til sidst omvikles hver steak med serranoskinke.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnkartofler og tzatziki.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetyksteg 70%, semi dried cherrytomater 10%, serrano skinke 8%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT, tang, krydderiekstrakt), PARMESANOST 4%.