Ingredienser

0,300 kg Kalveinderl

0,030 kg Bacon i skiver

0,020 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,020 kg Kapers, sm

0,020 kg R?dl?g, hakkede

0.39 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESCHNITZEL NORDIC STYLE

Opskriftnr: 77-0238

Fremstilling
Kalveinderl?ret sk?res i tynde skiver ? ca. 150 g og pensles med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Bacon, hakkede r?dl?g og kapers kommes ovenp? og k?det foldes som en pakke og lukkes evt. med en tandstik.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med brasede kartofler og dampede gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalveinderl?r 78%, bacon 8%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP (vand, sennep, eddike, salt sukker), salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), r?dl?g 5%, kapers 4%.

Go to Top