Ingredienser

2,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)

1,000 kg Ymer

0,300 kg Dekora Marilet Madras

0,150 kg Cornichoner, syltede (mini agurker)

0,080 kg Dijonsennep

0,060 kg R?rsukker, lys

0,010 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,010 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

3.61 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY SENNEP MARINERET KARTOFFELSALAT MED CORNICHONER

Opskriftnr: 91-0109

Fremstilling
Ymer, r?rsukker og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras blandes godt.

Cornichoner sk?res i skiver og tils?ttes sammen med Paprikasnips, r?d/gr?n 3 mm.

Gem evt. nogle til pynt.

Til sidst vendes de kogte kartofler i skiver i dressingen.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Tip:

Kan evt. varmes f?r servering.

Ingredienser:
Kogte kartofler 56%, YMER 28%, marinade 8% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), syltede agurker 4%, DIJONSENNEP 2%, r?rsukker, t?rrede paprika.

Go to Top