Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,400 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
4.4 kg
Læg varer i kurv
KRAÃTERBUTTER MARINERET OKSEROAST
Opskriftnr: 75-0309
Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses og deles i passende størrelse stege.
Stegene marineres derefter i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutterart RS.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.
Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan evt. serveres med bådkartofler og bernaise sauce.
Ingredienser:
Tykstegsfilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma).