Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRAÛTERBUTTER MARINERET OKSEROAST

Opskriftnr: 75-0309

Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses og deles i passende størrelse stege.

Stegene marineres derefter i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutterart RS.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.

Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan evt. serveres med bådkartofler og bernaise sauce.

Ingredienser:
Tykstegsfilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma).

Go to Top