Ingredienser

0,360 kg Kyllingebryst, stegt

0,340 kg Rodfrugtblanding (Flensted)

0,120 kg Porrer, i ringe

0,050 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,050 kg Ost, revet

0,030 kg Semi dried cherrytomater

0.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRATINEREDE KYLLINGEBRYSTER P? MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 85-0162

Fremstilling
Rodfrugter og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter fyldes blandingen i bunden af en ovnfast emballage.

Kyllingebrysterne l?gges ovenp? de marinerede rodfrugter, og pyntes af med revet ost og semi dried tomater.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmet.

Serveringsforslag
Kan serveres med kogte kartofler og flutes.

Ingredienser:
Stegte kyllingebryster 39%, rodfrugter 36%, porrer 12%, OST 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), semi dried tomater 3%.

Go to Top