Ingredienser
0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener
0,500 kg Svampepande
0,300 kg Champignon, frisk
0,100 kg Dekora?Svampe Traneb
0,100 kg Valn?dder, hakkede
1.5 kg
Læg varer i kurv
OKSEKÃDSPANDE MED SVAMPE
Opskriftnr: 76-0080
Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern blandes med Svampepande, Dekora Svampe Tranebær og champignon i kvarte.
Retten pyntes til sidst af med de hakkede valnødder.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med smør stegte kartofler og grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 20%, VALNÃDDER 7%, tranebær 6%, tørrede svampe 2%.