Ingredienser

0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,500 kg Svampepande

0,300 kg Champignon, frisk

0,100 kg Dekora?Svampe Traneb

0,100 kg Valn?dder, hakkede

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEKØDSPANDE MED SVAMPE

Opskriftnr: 76-0080

Fremstilling
Oksekød i strimler eller tern blandes med Svampepande, Dekora Svampe Tranebær og champignon i kvarte.

Retten pyntes til sidst af med de hakkede valnødder.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med smør stegte kartofler og grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 33%, sauce 33% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 20%, VALNØDDER 7%, tranebær 6%, tørrede svampe 2%.

Go to Top