Ingredienser

1,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEBRYST MED R?GSMAG

Opskriftnr: 52-0143

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 12-15 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses k?det med R?gsmag ?ler?get krydderi.

K?det deles i passende stykker.

Tilberedning
Steges i en varm ovn ved 160?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 86%, vand, salt, laktose, dextrose, r?gede koriander stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top