Ingredienser

5,200 kg Oksek?d (18-20% fedt)

3,600 kg Oksek?d (30-35% fedt)

1,200 kg Isvand

0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Kogt Krakauer

10.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV OKSEGRILLER

Opskriftnr: 27-0130

Fremstilling
Oksek?det hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?d (18-20% fedt) mixes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Lynprofi FC7 og halvdelen af isvandet tils?ttes.

Herefter tils?ttes krydderiblandingen Kogt Krakauer og resten af isvandet.Mix til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes oksek?d (30-35% fedt).

Mixes til ensartethed.

Stopning
Farsen stopppes i grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 20 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 93%, vand, salt, krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidl?g), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top